Styremøtereferat september 2020.

18.10.20 21:11 av Per Hansen

Hei alle sammen. Løvet er stort sett falt ned fra trærne, og en ny bobilsesong går mot slutten for de som ikke setter på vinterhjul og kjører hele året. Noen har også pleid å ta bilen og sette nesen sørover når snøen begynte å krype ned i fjellene, men i år er det vel få som tar sjansen på dette. Bobilåret 2020 ble for mange et spesielt år. Lite med turer til nabolandene. Ingen bobiltreff. Masse bobiler spesielt her Nord, hovedsaken norske. Folk virket litt tilbakeholdene og sky. Samtidig var vi mange som oppdaget hvilket fantastisk land vi bor i, og oppdaget nye perler som var flotte å besøke med bobil. I tillegg var det flere både store og små plasser som fikk øynene opp og begynte å tilrettelegge for bobilene. Så noe positivt var det også. Norsk Bobilforening Region Nordland håper vi får et bedre år i 2021 og er allerede begynt å planlegge neste år. Årsmøte og årsmøtetreff er planlagt i Ballangen 3. til 6. juni. Sannsynligvis blir det et treff i norddelen i mai og fårikåltreff på Helgeland først i september. Samtidig ønsker vi at flere prøver å få til treff, smått eller stort, styret stiller mer en gjerne opp og hjelper til med planlegging. Bare ta kontakt. Vi håper medlemmene holder seg orientert om det som skjer i foreningen. Dette kan man gjøre på foreningens hjemmeside, via appen Gnist, i medlemsbladet Bobilen. I tillegg skal styre prøve å være flinke til å sende slike mailer, selv om vi vet at ikke alle treffes her. Når det er noe helt spesielt bruker vi også SMS. Foreningen har mange gode medlemstilbud som dere bør huske å utnytte dere av. Som vedlegg her finner dere referatet fra vårt siste styremøte. Har dere noe på hjertet og vil prate med styre om ikke nøl med om å ta kontakt. Vi er her for dere. Ha fortsatt en fin høst. Mvh Styret i NB Region Nordland.